Pičuškinovci tvrdia: hrátky so Satanom poznačili farára

25.07.2009 03:00
zastavte sa u nás a my vás podľa možností adoptujeme

Najskôr sa chceme všetkým poďakovať, že ste vôbec na nás klikli. Ďalej, že ste nás vôbec čítali a nakoniec a najviacej, že ste nám aj niečo napísali do komentára. Ďakujeme aj štyri krát aj koľko krát chcete. My chlapi sme sa opili v krčme krížom oproti a ženy išli na úrad, aby sa to vyhlásilo rozhlasom a aj vyhlásili aj nám zahrali. Ľudia boží, toľkej radosti ste nevideli, to bolo niečo, že my Pičuškinovci sme sa do tej Topky dostali.
Ale, aby ste si nemysleli, že sme sa len tešili, bláznili, spievali, tancovali, nie my sme celý čas mysleli na vás, že čo teraz? Lenže každý mal toľko rečí, že napíšme to a hento a tamto a ono, no nemohli sme sa dohodnúť a nakoniec sa to skoro zvrhlo do bitky. Ale ešte, že máme našu mamu, tá nás všetkých dala do laty a už lištujeme a pičuškinujeme. A dokázala to tak, že nám zvestovala veľkú udalosť, čo sa u nás na dedine stalo. Tak to si prečítajte, všetko to tu zopakujeme:
 

Ako tie ženy boli na tom úrade vyhlásiť náš úspech, tak tá naša mama sa dala do reči s tetkou Marou a ešte nejaké ženičky tam boli, ale nebudeme ich menovať, veď aj tak ich nepoznáte. Ale tá tetka Mara hovorili, že umrel starý Františ a že farár ho nechce pochovať. Rozumiete tomu? Starého Františa, čo nikdy do krčmy ani nenazrel, čo v kostole bol každý deň, on tam na organe hral. Takého človeka svätého farár nechce pochovať. Nám všetkým nad tým rozum stojí.

 

 

Staré baby nevydržali a pýtali sa aj miništrantov, že či nevedia, prečo to ten pán farár nechcú, ale oni nič nevedeli a možno aj vedeli, ale povedať nechceli. A ešte sa aj to stalo, že ani farára nikde nebolo. Chuďáček, starý Františ, musia čakať v márnici, ale máme tam nové chladenie tak to snáď vydržia, lež sa farár nájde. My tu máme všetci mrcha nemoc z toho, že nevieme ako je to s tým Františom. Na našu dušu, že nič nevieme... to sa píše na moju dušu, ale veď sme tu viacerí, tak potom na naše duše nič nevieme.

Ale všeličo sa po dedine vypráva, až nás mrákoty obchádzajú, jedni tvrdia, že Františ ani nie je mŕtvy, že on je v lone, bože v akej lone to tam píšeš, v kóme je. Teda možno je a počuli sme, že on ani pokrstený nebol, ale to musel byť, veď ako by ináč mal birmovku, to si náš stareček pamätajú.

 

 

Ujčinú napadlo, či on s farárovou kuchárkou nemal tie mechtle, ale strýc povedal, že to by polovicu chlapov z našej dediny pán farár nepochovali. No my tu nad tým rozmýšľame, lebo ani farár ani Františ nič nechcú povedať, ty si blbý, veď farár môže, ale ako ten Františ , keď je mŕtvy a je vôbec mŕtvy? Je, lebo tetka Mara povedali, že je v márnici a že mu musia chodiť sliepky zatvárať.

Ale to ešte nie je koniec. Tí naši dedinskí ľudia felíciu vymysleli a dali ju podpisovať, ty blbec akú felíciu? Petíciu vymysleli, aby Františa pochoval náš farár. Lenže ten farár mohol byť aj Františ, ty si blbá a kto by hral na organ? On mohol pustiť hudbu z reproduktora a potom slúžil omšu. Ty si fakt blbá daj si radšej sprchu, pozri ako z teba tečie pot, tu nielenže smrdíš ale aj somariny potíš. Nevieš nič, videl si spať farára na fare? Kuchárka mu navarila a išiel spať na Františove. No hybaj už pod tú sprchu, niektorí z nás sú aj sprostí, ale takí sú všade.
 

Povieme vám, môže to byť kadejako, lebo sa ešte nestalo, že by niekoho od nás farár nepochoval.
Dedo povedal, že to je skoro ako tu na blogu, že tiež je tu petícia za pána Račana, aby mu vrátili blog a že je okolo toho digitálne ticho ako u nás, teda u nás je ručičkové ticho, lebo my musíme ručičkami poháre dvíhať.

Daj už záver, ten musí byť. Ďakujeme všetkým, za nespočetné maily aj žiadosti o adopciu, len podotýkame, že adoptovať môžeme osamelých jedincov, čo aj niečo vedia a keď nevedia, tak si vedia niečo vymyslieť.
A najviac sa nám páčil tento mail od jednej krásnej ženy, čo nám napísala a u ktorej prebieha proces adopcie:

 

 

„milí moji:))
prosim, prosim, adoptujte staru osobu, potrebuje este zazit rodinnu
atmosku s kopcom klebetnych , prepacte, ukecanych tetiek,
pobafkavajucich ujcov, no proste, chcem to este zazit:))))
Ste uzasni, suprovi, ehm...co by som este?
Na buduce viac, ak ma vezmete:))))
P.S.: do smrti budem asi naivna, prenesiete sa cez to?“



Tak tejto najkrajšej krásavici sme pochopiteľne neuviedli jej meno, aby ste ju nepoznali, lebo minule sme niečo vykecali, čo sme nemali a už máme o jedného čitateľa menej.

Prajeme Vám pekný deň, vaši Pičuškinovci

Pičuškinovci tvrdia: hrátky so Satanom poznačili farára

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

Image and video
hosting by TinyPic

 

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

TOPlist

NAJ.sk