Pičuškinovci to vedia robiť aj s malým

18.08.2009 09:30
zastavte sa u nás a my vás podľa možností adoptujeme
 
 

 

Zdravíme všetkých priaznivcov v týchto horúcich letných augustových dňoch. Popravde sa tu veľa nedeje, po veľkých búrkach rozhorúčené slnko žiari a všade je ticho, občas počuť bzukot muchy alebo vysmädnutého vtáčika letáčika. Pes tu má jazyk vyplazený na klávesnicu a mačka len lenivo pradie. Tata je po dovolenke a mama je rada, že už doma nezavadzia, lebo ho musela neustále obchádzať, mať ho na očiach a stále musela po ňom šálky od kávy umývať, len to tam napíš a o pive, preboha koľko toho vypil a to nepočítala koľko vypil v šenku.


O piatej hodine poobede chodí naša mama spať, tak ako Angličania majú vtedy svoj čas na čaj, ona má svoj čas na spánok. Vtedy sa náš tata vytratí a uteká do šenku. A keby len on, ale všetci chlapi, od starečka, cez strýca až po Kokotenka. A neláka ich tam len pivo s poldecákmi, ale aj nová čašníčka, čo tam na nich zuby vyceruje, také mladé dievčisko s veľkými okáľmi po nich žmúri. Ujčiná ju videli a hovorili, dievčisko je až moc pekné, lenže lenivé ani no a z krásnej, ale prázdnej misy sa ani náš sprostý Kokotenko nevie najesť. To dievča nič nerobí, len do roboty chodí, s chlapmi vysedáva a doma vyspáva. Mať to nešťastie doma je hotová katastrofa.


No väčšia katastrofa ako, keď vy ste hrali futbal, to určite nie je. Čo zase ty chceš? Veď sme vyhrali okresný turnaj starých pánov. No vyhrali, ale pozerať sa na vás dalo len prvých desať minút, to ste vládali behať za loptou, potom ste sa potkýnali o všetko, čo bolo aj nebolo na trávniku. To tam nepíš, ona tomu nerozumie, ona ani nevie, že sa hrá na dve brány a keď počuje krik, už myslí, že niekto dal gól a huláka vedno s ostatnými a len sa pýta, koľko to je, koľko to je? A aj jej povieš a ona nevie v koho prospech. No píšte si tam, čo chcete, aj tak všetci vedia, že ste zúfalí páni z dediny, čo im utiekli hodiny, ach bože ani dresy ste nemali rovnaké a bruchá vám trčali spod dresov. Veď na konci turnaja už nemal kto hrať, náš tata už bol päť krát vystriedaný a schovával sa tam za súperovho obrancu.


Čo by sa schovával, oni boli dohodnutí, dostali sa do tieňa a povedali si, že serme na to, nejako to tu prečkáme, tata pomenej útočil a ten obranca pomenej bránil, choď už preč, nerozumieš futbalovej taktike a rýpeš do toho. No jednoducho mali sme vynikajúcu taktiku, zdolali sme obrovské horúčavy aj súperov a prevzali sme aj putovný pohár. Ako sa vraví, koniec dobrý všetko dobré a náš záver musí byť dobrý, tak sa sústreď.

 

 

Och, nezabudni ešte na tie maily a komentáre. Neboj choď už. Ešte tam napíš, že tá čašníčka je veľká fešanda a škoda, že je len na brigáde a ako sa vie nosiť, no tá by to s kdekým dobre roztočila, len podaktorí, že starečku, už by im to bolo prd platné, ale aspoň si oči popasieme takto naživo a nemusíme tuto ľa na monitor čumieť alebo tívíerotikony pozerať. A bavkáme sa s ňou veselo aj po záverečnej. Ty chmuľo starý, čo tam o tej hnipe diktuješ, nevieš čo som ti kázala. Viem, viem, choď už niečo variť alebo spať, hlavne sa tu nemotaj.


Teda vážení naši priatelia, moc nás tešia vaše komentáre aj maily, nestačíme všetkým odpisovať, teda my by sme aj hneď a zaraz, ale niekedy nevieme ani čo, ani hneď tak narýchlo si vymyslieť. Či nie vymyslieť, ale premyslieť, aby sme za serióznych boli, lebo my sme tu taká malá svetová skupina pod malým kopcom v obrovskom zapadákove. Zas píšeš zle, pod obrovským kopcom na malom západe má byť. Čo všeličo má byť a nie je, ale má byť koniec záveru a je.

 

 

Prajeme Vám pekný deň, vaši Pičuškinovci

Pičuškinovci to vedia robiť aj s malým

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

Image and video
hosting by TinyPic

 

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

TOPlist

NAJ.sk